Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Rotterdam naar Schiphol

Taxi Rotterdam - Schiphol

Met onze Schiphol taxi Rotterdam reis je onbezorgd naar de luchthaven. Ook vanaf Schiphol vervoeren wij je voor een scherp tarief naar Rotterdam!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

reiziger van taxi Rotterdam - Schiphol die wacht op luchthaven

Boek je taxi Rotterdam - Schiphol online

Bij sneleentaxi regel je eenvoudig je taxi van of naar Schiphol. In heel Nederland boek je bij ons een taxi die je op tijd van Rotterdam naar Schiphol brengt. Zoek je vervoer vanaf de Amsterdamse luchthaven naar Rotterdam? Wij vervoeren je graag vanaf Schiphol Airport naar dé havenstad van Zuid-Holland. Aangezien wij landelijk actief zijn, is het in heel Nederland mogelijk om een taxi van of naar Schiphol te boeken.

Door de samenwerking met lokale taxibedrijven kunnen wij altijd een goedkope taxi Rotterdam - Schiphol aanbieden. Wij zullen je niet opzadelen met onverwachte kosten; bij ons heb je altijd vooraf inzicht in de ritprijs. Heb je een Rotterdamse taxi voor meerdere personen nodig? Voor ritten met 4 of meer passagiers hebben wij een taxibusje van Rotterdam naar Schiphol beschikbaar!

passagiers die wachten op Schiphol taxi Rotterdam

De service van sneleentaxi

Bij sneleentaxi staat goede service hoog in het vaandel. Wij willen dat iedere klant tevreden is over zijn geboekte taxi van Rotterdam naar Schiphol. De positieve reviews die wij van onze klanten krijgen zijn erg belangrijk voor ons als bedrijf. Wij zullen continu de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs blijven monitoren. Door enkel met betrouwbare chauffeurs samen te werken, zorgen wij ervoor dat onze klanten onbezorgd van of naar Rotterdam reizen. Onze vervoerders zullen klaarstaan om je op tijd van of naar Schiphol brengen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een geboekte taxi wilt annuleren. Als je reisplannen ineens verstoord worden zullen wij je niet opschepen met extra kosten. Bij ons kun je, tot 3 uur voor aanvang van de geboekte rit, de taxi kosteloos annuleren. Na annulering zullen wij het gehele bedrag weer naar je overmaken zonder annuleringskosten.

reizigers lopen van vliegtuig naar taxi Schiphol Rotterdam

Onbezorgd op reis met onze Schipholtaxi in Rotterdam

Met een vooraf geboekte taxi kan je onbezorgd aan je reis beginnen. De betaling zal in zijn geheel online plaatsvinden waardoor er niks meer in de taxi betaald hoeft te worden. Je betaalt online met iDeal, creditcard of PayPal in je vertrouwde bankomgeving. Na betaling zullen wij de boeking per mail bevestigen.

Reis je vanaf Schiphol naar Rotterdam? Wij zullen de status van je vlucht in de gaten blijven houden. Mocht er vertraging zijn, dan zal je chauffeur hier rekening mee houden bij het ophaalmoment van de rit. Er zal hierbij gebruik worden gemaakt van de vluchtinformatie die op Schiphol bekend is. Onze vervoerders zullen tot één uur en tien minuten na de landing van jouw vlucht blijven wachten. Hierdoor kan je ook bij vertraging onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Rotterdam. Is de vertraging langer dan één uur en tien minuten? Neem dan persoonlijk contact op met jouw vervoerder. Per mail zullen wij de contactgegevens van de chauffeur toesturen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9

Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10

Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9